142460, Moscow Oblast, Noginsky District, urban locality Imeni Vorovskogo        +7 499 110 09 45REQUEST A CALL         Mon-Fri 09:00 - 19:00

Fish soup

INGREDIENTS


  • 1 can of pink salmon QM
  • 3-4 potatoes
  • 3 tablespoons of rice
  • 1 carrot
  • 1 onion
  • Salt, ground pepper, bay leaves, herbs
  • 2 tablespoons of sunflower oil



 

COOKING METHOD

 

  1. Add potatoes and rice to boiling water. Sauté the onions and carrots in a frying pan with added sunflower oil.
  2. When the potatoes and rice are ready, add the sautéed vegetables, seasonings to your taste to the water and add canned fish to finish cooking.

COMMENTS


    Нажимая кнопку «Добавить комментарий» «Ответить» Вы даете согласие на использование персональных данных согласно Федеральному закону от 27.07.2006 № 152-ФЗ «О персональных данных», а также принимаете политику конфиденциальности сайта.